Κυκλοφορία νέων updates σε μηνιαία βάση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/10/14] Πριν ακόμη κυκλοφορήσει το Battlefield: Hardline, ο Stern Agee, αναλυτής της βιομηχανίας των games, δήλωσε πως έχει πληροφορίες στα χέρια του βάση των οποίων το νέο Battlefield βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη απ’ την EA Games, με περίοδο κυκλοφορίας που μετατέθηκε για το 2016, λόγω της καθυστέρησης του Hardline.

Πέρα από το Hardline που θα έρθει επίσης το 2015, η EA ετοιμάζει και το Star Wars: Battlefront, επίσης εντός του επόμενου έτους. Συνεπώς θέλει ένα ακόμη δυνατό video game για την μεθεπόμενη χρονιά. Τέλος, θέλει επιπλέον χρόνο δουλειάς για το νέο Battlefield, ώστε να μην έχει τα προβλήματα του λανσαρίσματος του Battlefield 4.

Τα Battlefield είχαν κύκλο ανάπτυξης τα δύο χρόνια. Εφόσον η Visceral και η EA DICE στη Σουηδία δουλεύουν για το Battlefield Hardline, ίσως η EA DICE του Λος Άντζελες να κρύβεται πίσω απ’ το Battlefield 5. Στα format τα PC, PS4 και Xbox One πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

[UPDATE: 21/11/14] Ο οικονομικός διευθυντής της Electronic Arts, Blake Jorgensen, δήλωσε ότι το νέο Battlefield θα επιστρέψει στα γνωστά δεδομένα που γνωρίζουμε, δηλαδή σε «στρατιωτικό πολεμικό πεδίο μάχης». Ας προσθέσουμε κι εμείς με τη σειρά μας ότι αυτό άλλωστε δηλώνει και το όνομά του.

Το Battlefield: Hardline πιθανόν να μην έλαβε τόσο θετικό feedback στη beta του από τους fans της σειράς που είχαν συνηθίσει το αγαπημένο τους FPS να έχει το κλασικό στρατιωτικό στυλ κι όχι μάχες μέσα στην πόλη με αστυνομικούς και τρομοκράτες. Η πολύ απλά η EA ήθελε να πειραματιστεί με κάτι ενδιάμεσο μέχρι να λανσάρει την επόμενη μεγάλη έκδοση.

[UPDATE 2: 10/2/15] Η EA επιβεβαίωσε ότι μετά το Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει το νέο Battlefield και συγκεκριμένα μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 (πιθανότατα τον Οκτώβριο καθότι Battlefield 3 και 4 κυκλοφόρησαν τότε).

Οι developers στην EA Dice δουλεύουν τόσο για το νέο Battlefield όσο και για άλλα games, όπως για παράδειγμα το νέο Star Wars Battlefront που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015.

Η EA DICE, που μετά την κυκλοφορία του Star Wars Battlefront που δέχθηκε τόσο αρνητικές, όσο και θετικές κριτικές απο τους Star Wars fans, επισημοποίησε πως ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός καινούργιου παιχνιδιού της σειράς Battlefield. Ο διευθυντής Dan Vaderlind το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του Twitter λογαριασμό. Αυτό που δεν γνωρίζουμε σχετικά με το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Vaderlind είναι αν πρόκειται για την επιβεβαιωμένη κυκλοφορία ενός Battlefield παιχνιδιού μέσα στο 2016, ή για ένα μελλοντικό project που θα δούμε αργότερα.

[UPDATE 3: 18/4/16 – Γυναίκα πρωταγωνίστρια] Σύμφωνα με νέες φήμες, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Battlefield θα έχει μια γυναίκα.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται στη Νότια Αμερική και οι καιρικές συνθήκες (όπως οι καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι) θα παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού λέγεται ότι θα επηρεάζουν τις μάχες. Οι φήμες αυτές προέρχονται από έναν YouTuber με το ψευδώνυμο IceManAuz, ο οποίος δηλώνει ότι έλαβε τις πληροφορίες από ανώνυμο πληροφοριοδότη που βρίσκεται κοντά στην ομάδα ανάπτυξης του νέου Battlefield. Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τρεις φωτογραφίες που φημολογείται ότι προέρχονται από πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Μπορείτε να τις βρείτε στην gallery του άρθρου. Μένει να δούμε αν οι παραπάνω φήμες ισχύουν.

[UPDATE 4: 30/4/16 – Αποκάλυψη στις 6 Μαϊου] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στις 6 Μαϊου και ώρα Ελλάδας 23:00 θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο Battlefield!

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω ενός πάνελ στο οποίο τις ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες από developers, όπως ο Creative Director Lars Gustavsson και ο Lead Producer Aleksander Grondal.

[UPDATE 5: 1/5/16 – Ψεύτικη η φωτογραφία για το Battlefield 1944] Πριν από λίγα 24ωρα διέρρευσε στο internet μια φωτογραφία που δείχνει ένα άγνωστο μέχρι σήμερα «Battlefield 1944» και περίοδο κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

Η Electronic Arts δήλωσε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ψεύτικη. Το παιχνίδι θυμίζουμε ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Μαϊου στις 11 το βράδυ.

battlefield-1944-fake

Η πραγματική φωτογραφία αποτελεί προϊόν Photoshop καθώς αφορά μία οθόνη της Samsung.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα νέα σχετικά με το πολυαναμενόμενο νέο Battlefield, ή επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic για εκτενή συζήτηση.

[UPDATE 6: 6/5/16 – Ανακοίνωση σε λίγες ώρες] Το νέο Battlefield 5 θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η EA Dice και μείνετε συντονισμένοι. Η EA Dice μιλάει αυτή την στιγμή ζωντανά στο YouTube για την ιστορία των Battlefield, ενώ αναμένεται να αποκαλύψει και το νεότερο μέλος της δημοφιλούς FPS σειράς στις 11 το βράδυ. Δείτε το live παρακάτω:

[UPDATE 7: 06/5/16 – Battlefield 1, ημερομηνία κυκλοφορίας, διαρροή artwork] Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του επόμενου Battlefield, έγινε διαρροή μιας σχετικής αφίσας που αναφέρει ως ονομασία του το “Battlefield 1”. Σύμφωνα με το poster, το Battlefield 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2016.

battlefield5-2
Το νέο Battlefield σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, πιθανόν στα μέσα Οκτωβρίου. 

Πιθανή ονομασία το Battlefield 1, κυκλοφορία τον Οκτώβριο. [UPDATE]

[LIVE UPDATE: 6/5/16] Η παρουσίαση του Battlefield ξεκίνησε. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Jose Sanchez, ο οποίος υποδέχεται τον Lars Gustavsson, Design Director του παιχνιδιού, ο οποίος αναλύει ορισμένα πράγματα για την σειρά.

23:11: Ο Patrick Sorderlund, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της EA, αποκάλυψε ότι το νέο Battlefield θα ονομάζεται Battlefield 1. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ μας δείχνει μάχες με όπλα Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα πρώτα αεροπλάνα και τανκς, μέχρι και…άλογα.

23:16: Ακολουθεί συζήτηση με developers της EA. Η μάχη θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ακόμα και melee όπλα.

23:30: Τα levels θα περιλαμβάνουν Γαλλία, Ιταλικές Άλπεις και έρημο της Αραβίας. Οι classes στο multiplayer θα είναι Assault, Medic, Scout και Support, μαζί με δύο classes για οδηγούς τανκ και πιλότους. Θα υπάρξει public beta (δεν γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία) ενώ θα έχουμε customizations σε όπλα. Το multiplayer θα υποστηρίζει μέχρι 64 παίκτες.

Οχήματα: light tanks, heavy tanks, bomber planes, biplanes, boats, battleships και…άλογα, τα οποία δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα μπορούμε να τα καβαλήσουμε. Στον οπλισμό έχουμε από πιστόλια και rifles, μέχρι σπαθιά, ρόπαλα και φλοβοβόλα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι προπαραγγείλετε την Hellfighters Edition θα το λάβετε στις 18 Οκτωβρίου και όσοι είστε συνδρομητές στο EA Access στις 16 Οκτωβρίου.

23:42: Η παρουσίαση της EA ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε που μείνατε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για την ενημέρωσή σας.

[UPDATE 8: 9/5/16 – Single-player campaign missions] Σύμφωνα με φήμη που προέρχεται από έναν χρήστη του Twitter με ψευδώνυμο txt231, το single-player campaign του Battlefield 1 θα αποτελείται από έξι story missions.

Αυτά θα είναι τα Friends in High Places, Nothing is Written, Through Mud and Blood, Avanti Savoia, The Runner και Epilogue. Ο txt231 είχε διαρρεύσει πρόσφατα και άλλα στοιχεία του Battlefield 1 που τελικά ανακοινώθηκαν επίσημα, οπότε δεν αποκλείεται να ισχύει η παραπάνω φήμη. Βέβαια, ο μικρός αριθμός των 6 αποστολών, δεν σημαίνει αυτόματα ότι η συνολική διάρκεια του campaign θα είναι μικρή.

[UPDATE 9: 13/5/16 – Microtransactions και map packs] Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της EA για το τέταρτο τρίμηνο του 2016, καθώς και για το οικονομικό έτος του 2017, θα υπάρξουν microtransactions στο Battlefield 1.

Ο Andrew Wilson, διευθύνον σύμβουλος της EA, δήλωσε ότι τα microtransactions αυτά δεν θα είναι pay-to-win, δεν θα παρέχουν δηλαδή πλεονεκτήματα σε όσους προβούν στην αγορά τους. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε ότι θα κυκλοφορήσουν και DLC map packs, τα οποία θα περιέχουν επιπλέον χάρτες και “μεγάλης κλίμακας περιεχόμενο” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

[UPDATE 10: 7/6/16 – Νέο teaser τρέιλερ και κατηγορίες όπλων] Η Dice ανακοίνωσε πως στο Battlefield 1 θα υπάρχουν έξι κατηγορίες primary όπλων για να διαλέξετε, τα Shotguns, SMGs, LMGs, ημιαυτόματα, side-arms και φυσικά Sniper Rifles. H κάθε κατηγορίας θα περιέχει πολλά διαφορετικά όπλα καθώς και μερικά από τα πρώτα Assault Rifles που είχαν κατασκευαστεί εκείνμη την εποχή. Tα όπλα θα μπορείτε να τα κάνετε customise με τρία διαφορετικά προκαθορισμένα loadouts αντί για attachments ενώ από ότι φαίνεται θα μπορείτε να βάζετε και skins. Εκτός από τα όπλα, στο Battlefield 1 φυσικά και θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε grenades και melee weapons.

Επίσης, η Dice έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ για το Battlefield το οποίο μπορείτε και να το δείτε εδώ.

[UPDATE 11: 13/6/16 – Νέο τρέιλερ από την Ε3 2016] Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της ΕΑ στην Ε3 2016, γίναν γνωστές νέες πληροφορίες σχετικά με το Battlefield 1. Συγκεκριμένα, θα δούμε multiplayer mode με μάχες 32v32. Στα οχήματα θα συμπεριλαμβάνονται αερόπλοια, οπλισμένα άρματα ή πολεμικά πλοία τα οποία θα σας δίνουν πλεονεκτήματα. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ:

[UPDATE 12: 30/6/16 – Concept art] Το Battlefield 1 αλλάζει setting, αφού θα σας μεταφέρει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσω των εντυπωσιακών εικόνων που προέρχονται από το concept art του παιχνιδιού. Δείτε μερικές από τις εικόνες στην gallery στο τέλος του άρθρου.

[UPDATE 13: 4/7/16 – Multiplayer modes, maps και campaign] Διέρρευσαν πληροφορίες για το single-player campaign του Battlefield 1, καθώς και για τα multiplayer modes και τα maps.

Αυτό τον καιρό διεξάγεται η closed alpha του Battlefield 1 στην οποία έχουν πρόσβαση αρκετά λίγοι παίκτες. Ένας από αυτούς δηλώνει ότι το νεότερο FPS της EA DICE θα περιλαμβάνει επτά multiplayer modes, μεταξύ των οποίων συναντάμε τόσο γνώριμα modes όπως τα Rush και Conquest, όσο και νέα όπως τα Possession και Breakthrough. Ταυτόχρονα, στα αρχεία του παιχνιδιού βρίσκουμε 10 multiplayer maps, τα οποία είναι τα εξής:

– MP_Amiens
– MP_Chateau
– MP_Desert
– MP_FaoFortress
– MP_Forest
– MP_Argonne
– MP_ItalianCoast
– MP_MountainFort
– MP_Scar
– MP_Suez

Όσον αφορά το single-player campaign, αυτό φέρεται να αποτελείται από έξι κεφάλαια, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει επιμέρους επεισόδια, πληροφορία την οποία σας είχαμε μεταφέρει και σε προηγούμενο update του παρόντος άρθρου. Εν τω μεταξύ, γίνεται επίσης λόγος για 37 διαφορετικά όπλα, ενώ στα στατιστικά του παιχνιδιού συναντάμε καταχωρήσεις που αφορούν τον αριθμό των αλόγων που σκοτώνετε ή τραυματίζετε.

[UPDATE 14: 11/7/16 – Battlefield 1 σε 1440p] Δείτε ένα ακόμη βίντεο από την alpha του Battlefield 1 και συγκεκριμένα τον χάρτη St. Quentin Scar, με βροχερά και συνάμα ατμοσφαιρικά τοπία.

Το βίντεο περιλαμβάνει γραφικά από το παιχνίδι σε 1440p αλλά όχι καθαρό gameplay. Ωστόσο, η νέα Frostbite δείχνει τις υψηλές επιδόσεις της.

[UPDATE 15: 9/8/2016 – Battlefield 1 Weapons Gameplay Series] Καθώς η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Battlefield 1 πλησιάζει, η EA έχει ξεκινήσει να ανεβάζει μια σειρά από gameplay βίντεο στην επίσημη σελίδα της στο YouTube. Το πρώτο από αυτά τα βίντεο ονομάζεται «Weapons» και πρόκειται για μια αποκάλυψη ορισμένων από των όπλων που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι. Κατά την διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται επίσης συντελεστές να μιλούν για την έρευνα που προηγήθηκε ώστε να αποτυπωθούν όσο το δυνατό πιο πιστά γίνεται, καθώς είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα διαδραματίζεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δείτε το παρακάτω.

Κάθε όπλο στο παιχνίδι θα έχει την δικιά του «προσωπικότητα», με την έννοια ότι ο παίκτης θα έχει και διαφορετική εμπειρία σε κάθε όπλο που θα χρησιμοποιεί. Επιπλέον, σύμφωνα με τους developers, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε περισσότερες κοντινές και προσωπικές μαχές σε σχέση με προηγούμενα games της σειράς.

[UPDATE 16: 14/8/2016 – Battlefield 1 Vehicles Gameplay Series] Η EA Dice σε συνέχεια της διαφημιστικής της καμπάνιας “Gameplay Series” για το επερχόμενο Battlefield 1, έδωσε στην δημοσιότητα νέο gameplay video. Αυτή την φορά στο βίντεο φαίνονται ορισμένα από τα οχήματα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όπως και στο προηγούμενο βίντεο, οι developers μιλούν για το πώς προσπάθησαν να κατασκευάσουν τα οχήματα όσο το δυνατόν πιο πιστά στο κλίμα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, της χρονικής δηλαδή περιόδου που θα τοποθετείται το Battlefield 1.

[UPDATE 17: 16/8/16 – Elite Classes] Το Battlefield 1 θα περιέχει για πρώτη φορά Elite Classes.

Όπως ανακοίνωσε η EA DICE, το νεότερο μέρος της δημοφιλούς FPS σειράς θα περιλαμβάνει τρία Elite Classes, τα οποία θα λειτουργούν όπως περίπου τα Hero units του Star Wars Battlefront. Ο Flame Trooper θα φοράει μια ανθεκτική ενάντια στην φωτιά στολή και θα κραδαίνει ένα φλογοβόλο, ενώ η gas mask που φοράει του μειώνει το οπτικό πεδίο. Ο Sentry από την άλλη, χρησιμοποιεί ένα water-cooled machine gun και μπορεί να δέχεται αλλά και να επιφέρει μεγάλο damage.

Τέλος, ο Tank Hunter διαθέτει το 1918 Tankgewehr rifle, το οποίο μπορεί να κάνει ζημιά σε καίρια σημεία των τανκ και άλλων θωρακισμένων οχημάτων, ενώ είναι αρκετά ισχυρός και ενάντια σε πεζούς. Ταυτόχρονα με την αποκάλυψη των τριών Elite Classes, η EA DICE έδωσε στη δημοσιότητα και το Gamescom τρέιλερ του Battlefield 1, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

[UPDATE 18: 21/9/16 – Χάρτες και modes] Η EA ανακοίνωσε τους χάρτες και τα modes που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Battlefield 1. Τα ονόματα των χαρτών είναι τα εξής:
– Ballroom Blitz
– Argonne Forest
– FAO Fortress
– Suez
– The St. Quentin Scar
– Sinai Desert
– Amiens
– Monte Grappa
– Empire’s Edge
– Giant’s Shadow (Δωρεάν τον Δεκέμβριο)

Τα modes που θα περιλαμβάνονται είναι τα εξής:
– Conquest
– Domination
– Operations
– Rush
– War Pigeons
– Team Deathmatch

Το War Pigeons είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου η μεταφορά μηνυμάτων γινόταν με ταχυδρομικά περιστέρια και σκύλους. Στο συγκεκριμένο mode οι δύο αντίπαλες ομάδες προσπαθούν να πιάσουν το περιστέρι και να το μεταφέρουν σε ασφαλή τοποθεσία. Όταν φτάσουν σε αυτή την τοποθεσία το περιστέρι απελευθερώνεται και η ομάδα που το κατορθώνει μπορεί να καλέσει χτύπημα κατά της άλλης.

Το Rush mode βασίζεται επίσης στις επικοινωνίες, αλλά αυτή την φορά στην επικοινωνία μέσω τηλεγραφημάτων. Η ομάδα που επιτίθεται θα πρέπει να βρει και να καταστρέψει τα γραμματοκιβώτια της αμυνόμενης ομάδας με εκρηκτικά. Για κάθε γραμματοκιβώτιο που καταστρέφεται, η αμυνόμενη ομάδα θα χάνει και έναν τομέα στον χάρτη μέχρι να τους χάσει όλους και να λήξει το παιχνίδι. Αν από την άλλη τελειώσει ο χρόνος και έχει μέινει έστω κι ένα γραμματοκιβώτιο όρθιο ή οι επιτιθέμενοι ξεμέινουν από ενισχύσεις, τότε η αμυνόμενη ομάδα κερδίζει.

Το Operations mode περιλαμβάνει μάχες σε πολλαπλούς χάρτες που βασίζονται σε πραγματικές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για αυθεντικές αναπαραστάσεις ιστορικών μαχών από τις πρώτες γραμμές του πολέμου. Ως επιτιθέμενοι θα ακούτε το σφύριγμα που παραπέμπει στην έναρξη της επίθεσης, ενώ ως αμυνόμενοι θα ακούτε τους συναγερμούς των αναχωμάτων. Τέλος, το Domination είναι ένα μικρότερης κλίμακας Conquest (το βασικό mode της σειράς) και στηρίζεται κυρίως σε μάχες ανάμεσα σε πεζικό στρατό.

[UPDATE 19: 27/9/16 – Single-player campaign trailer] Η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του Battlefield 1, μέσα από το οποίο αυτή την φορά μπορείτε να πάρετε μια γεύση του single-player campaign. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Battlefield 1 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 20: 29/9/16 – Πέντε ιστορίες το campaign] Η EA DICE ανακοίνωσε ότι το Battlefield 1 θα έχει πέντε διαφορετικές ιστορίες στο campaign του. Δείτε τις παρακάτω.

Friends in High Places
Οι δυνάμεις των συμμάχων χάνουν τον πόλεμο στις αερομαχίες. Η Βρετανία δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους Βρετανούς άσους και ο μέσος όρος επιβίωσης ενός πιλότου είναι 17 ημέρες. Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές τις εις βάρος σας πιθανότητες και να καθαρίσετε τους αιθέρες δίνοντας την μάχη σας στο δυτικό μέτωπο. Αερομαχίες γεμάτες ένταση, αναπάντεχες προσεγγίσεις του εχθρού και μία ιστορία φιλίας σας περιμένουν μεταξύ άλλων.

Nothing is written
Στις ερήμους της Μέσης Ανατολής, οι Αραβικές φυλές επαναστατούν στην καταπίεση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το πυροβολικό της αυτοκρατορίας πλησιάζει τις δυνάμεις των επαναστατών και βάλει κατά ρυπάς. Ως βεδουίνος πολεμιστής θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον θρυλικό Λόρενς της Αραβίας και να βρείτε τρόπο να σπάσετε την άμυνα του τεχνολογικά ανώτερου εχθρού, καταστρέφοντας τα βαριά πυρά του.

Through mud and blood
To φθινόπωρο του 1918, οι Βρετανικές δυνάμεις προετοιμάζονταi για μια μαζική επίθεση στην πόλη Cambrai της Γαλλίας. Με την υποστήριξη που υπάρχει μέσω των τανκς, το στρατηγείο των συμμάχων πιστεύει ότι πρέπει να πιέσει. Το Mark V τανκ έχει το αρνητικό του ότι δεν είναι αξιόπιστο. Μπείτε στο πλήρωμα ενός δυσλειτουργικού τανκ και δώστε την μάχη σας στην πλάτη της γραμμής του εχθρού, καθώς θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπολεμιστές σας.

Avanti Savoia
Η Ιταλία και η Αυστροουγγαρία βρίσκονται στις Άλπεις. Γύρω από τα χιονισμένα βουνά των Άλπεων καμία από τις δύο δυνάμεις δεν μπορεί να απωθήσει τον εχθρό. Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός ορειβάτης Arditi προετοιμάζει μια ανορθόδοξη επίθεση. Πάρτε το armor σας και σκαρφαλώστε στα βουνά, καθώς οι Ιταλικές και Αυστριακές δυνάμεις συγκρούονται σε ένα στρατηγικό οχυρό.

The Runner
Η Βρετανική αυτοκρατορία ανοίγει ένα νέο μέτωπο στον πόλεμο με μία ναυτική εισβολή στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Τα πλοία που έχουν συγκεντρωθεί στην Καλλίπολη έχουν πάνω από μισό εκατομμύριο άνδρες. Ως ο Anzac θα γίνετε μάρτυρες καυτών βομβαρδισμών και προσθαλάσσωσης του εχθρού, καθώς και κρυφές επελάσεις στην πρώτη γραμμή.

Το ότι θα έχουμε πέντε διαφορετικά σενάρια είναι σίγουρα θετικό ως προς την ποικιλία του campaign.

[UPDATE 21: 22/10/16 – To launch τρέιλερ] To Βattlefield 1 έχει κυκλοφορήσει και επίσημα και η EA Dice ετοίμασε ένα launch τρέιλερ. Απολαύστε το εδώ.

[UPDATE 22: 9/4/17 – Μηνιαία updates] Μέσω ενός νέου blog post, η DICE ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής θα διαθέτει νέα updates για το Battlefield 1 σε μηνιαία βάση. Τα updates αυτά θα αφορούν το balancing στο multiplayer, ενώ θα υπάρξουν βελτιώσεις και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού.

Το επόμενο μεγάλο update με τίτλο Spring Update θα προσθέσει τα Platoons, τα γνωστά clans δηλαδή που έχουμε ήδη γνωρίσει σε προηγούμενα games. Μέσα στον Μάιο αναμένονται επίσης βελτιώσεις στα matches και ειδικά στα Operations, ενώ θα ξεκινήσει η και υπηρεσία ενοικίασεις servers.

Διαβάστε το review του Battlefield 1 από τον Παντελή Δασκαλέλο. Συζητήστε για το νεότερο μέλος της σειράς σε αυτό το forum topic.

Περισσότερα Εδω