Έρχεται σήμερα η Morigesh. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/11/15] H Epic Games, γνωστή από τις κορυφαίες σειρές που έχει δημιουργήσει, όπως τα Unreal Tournament και Gears of War αλλά και της πολύ επιτυχημένης Unreal Engine, αποκάλυψε έναν νέο τίτλο.

Πρόκειται για το Paragon, για το οποίο η εταιρεία δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εικασία ότι πρόκειται για κάποιου είδους team-based Shooter. Στο επίσημο site του θα δείτε την αποκάλυψη του πρώτου ήρωα, του Twinblast, ενώ στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθούν οι Dekker, Grux , Sparrow και Steel. Τέλος, μπορείτε να εγγραφείτε και δηλώσετε συμμετοχή για την beta έκδοση σε αυτό το link.

[UPDATE: 20/11/15 – Γνωρίστε τους Steel και Sparrow] Η Epic Games αποκάλυψε δύο επιπλέον χαρακτήρες του επερχόμενου Paragon.

Ο πρώτος χαρακτήρας ονομάζεται Steel. Φαίνεται ιδιαίτερα ογκώδης και με αρκετά κιλά μέταλλο πάνω του:

Η δεύτερη ηρωίδα ονομάζεται Sparrow και φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τα τόξα:

Η Epic Games αν και ακόμα προτιμά να κρατά ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το νέο Shooter της, στις επόμενες εβδομάδες θα μας αποκαλύψει τους χαρακτήρες Dekker και Grux.

[UPDATE 2: 24/11/15 – Γνωρίστε την Dekker] H Epic Games αυτή την εβδομάδα μας αποκαλύπτει έναν επιπλέον χαρακτήρα του Paragon. Πρόκειται για την Dekker, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο στο παρακάτω βίντεο.

[UPDATE 3: 23/12/15] Στο YouTube κανάλι του ανερχόμενου MOBA της Epic Games ανέβηκε ένα gameplay τρέιλερ.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ λειτουργεί ως tutorial για τους παίκτες που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν την Alpha έκδοση του Paragon. Παρόλα αυτά, στο βίντεο υπάρχουν αρκετές πληροφορίες και gameplay από το παιχνίδι ώστε να ικανοποιηθούμε όλοι. Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 4: 15/1/16] H Epic Games αποκάλυψε πως σκοπεύει να φέρει την δοκιμαστική έκδοση του Paragon και στο PS4.

Μέχρι τώρα η δοκιμαστική έκδοση αφορούσε μόνο τα PC, ήταν πολύ περιορισμένη και διαθέσιμη για λίγες ώρες σε συγκεκριμένες μέρες, ενώ ήταν πολύ λίγοι οι τυχεροί που είχαν πρόσβαση σε αυτή. Όπως αποκάλυψε μέσω email, η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να επιτρέψει και στους PS4 users να δοκιμάσουν το Paragon. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην δοκιμαστική έκδοση και για το PS4, πρέπει να συνδέσετε το PSN ΙD σας με το Epic Games account σας, ώστε εάν είστε τυχεροί, να επιλεγείτε για να δοκιμάσετε το επερχόμενο MOBA της Epic Games.

[UPDATE 5: 8/2/16 – Δείτε τον Kallari] Η Epic Games παρουσίασε έναν ακόμη χαρακτήρα για το επερχόμενο MOBA της, Paragon.

Πρόκειται για τον Kallari. Δείτε τα Abilities του στο παρακάτω βίντεο. Χρησιμοποιεί κυρίως stealth και ακροβατικά.

Την άνοιξη αναμένεται η Early Access, ενώ το καλοκαίρι η open beta, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να εγγραφείτε στο επίσημο site.

[UPDATE 6: 15/3/16 – Ξεκινάει η Early access] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι η Early Access του Paragon ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ με μία τζούρα απ’ το gameplay.

[UPDATE 7: 14/4/16 – Iggy και Scorch] Η Epic Games ανακοίνωσε έναν ακόμη χαρακτήρα για το Paragon.

Ο καινούριος πυρομανής χαρακτήρας του Paragon είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στην αρένα του του παιχνιδιού ιππεύοντας ένα τρομακτικό τέρας με μυτερά δόντια. Πρόκειται για ένα δίδυμο-φωτιά με τους Iggy και Scorch να δρουν ως ένας ήρωας.

Ο Iggy θα μπορεί να πετάει ρουκέτες και μολότοφ στους εχθρούς του, μεταμορφώνοντας την αρένα του Paragon σε πύρινο πεδίο μάχης. Ο Scorch θα βοηθά στην εξάπλωση της φωτιάς εκκρίνοντας ένα έλαιο το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα μεγαλώνει τις ζημιές από τη φωτιά και θα επεκτείνει την κατεστραμμένη περιοχή.

Δείτε τον καινούριο ήρωα εν δράση στο παρακάτω βίντεο:

 

Το δίδυμο Iggy και Scorch θα είναι διαθέσιμο στις 21 Απριλίου στην επί πληρωμής early access του Paragon. Το ελάχιστο κόστος για να έχετε πρόσβαση ανέρχεται στα 20 ευρώ. Οι heroes του παιχνιδιού θα παρέχονται δωρεάν. Οι διαθέσιμες μικροσυναλλαγές αφορούν skins, emotes και boosts.

[UPDATE 8: 4/4/17 – Morigesh] Το Paragon θα υποδεχτεί σήμερα έναν νέο δωρεάν χαρακτήρα, την Morigesh.

Η νέα ηρωίδα είναι μια close range Caster. Τα skills της περιλαμβάνουν το AoE attack Hive, το Swarm που σας επιτρέπει να μεταμορφωθείτε σε ένα σμήνος εντόμων ανεβάζοντας το movement speed σας και επιτρέποντάς σας να περάσετε μέσα από εχθρούς κάνοντάς τους damage και το Mark με το οποίο μαρκάρετε έναν αντίπαλο επιφέροντάς του damage. Η ultimate ability της Morigesh εξαπολύει ένα σμήνος από έντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Paragon θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 το καλοκαίρι, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία. Δείτε τις απαιτήσεις του Paragon για τα PC και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

Περισσότερα Εδω