Τρεις φιγούρες σε λογικές τιμές.

Στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν φιγούρες για το Destiny 2.

Όσοι είστε fans του πρώτου παιχνιδιού και έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε το sequel, μπορείτε να τις προπαραγγείλετε από τώρα. Συγκεκριμένα, υπάρχει ο Lord Saladin με δύο λύκους (10 εκατοστά ύψος) στα 27 δολάρια. Την φιγούρα που αποτελείται από PVC πλαστικό, έχει κατασκευάσει η Bigshot Toyworks. Πωλείται αποκλειστικά στο EBGames του Καναδά. Με την προπαραγγελία, η φιγούρα θα σας αποσταλεί στις 31/8, ενώ αν περιμένετε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα μπορείτε να την αγοράσετε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσοι προπαραγγείλετε το Destiny 2 από το κατάστημα GameStop θα λάβετε δώρο φιγούρα του Cayde-6. Το θετικό εδώ είναι ότι όσοι μένετε Αμερική, με το που κάνετε προπαραγγελία θα παραλάβετε την φιγούρα σας άμεσα και δεν θα περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο. Το αρνητικό είναι ότι οι περισσότεροι που θα κάνουμε την αγορά μας online θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, υπάρχει και η φιγούρα του Lord Saladin ύψους 25 εκατοστών στα 35 δολάρια. Κατά την άποψή μου είναι και η πιο επιβλητική από όλες. Την κατασκεύασε η McFarlane Toys και μπορείτε να την αγοράσετε αποκλειστικά από το Gamestop κάνοντας κλικ εδώ.

Θα ήταν προτιμότερο οι φιγούρες αυτές να πωλούνται σε όλα τα καταστήματα του κόσμου και σε περισσότερα κομμάτια, αν η Activision όντως ήθελε να αποκτήσει αξιοπρεπή έσοδα απο τις πωλήσεις. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι αποθέματα υπάρχουν στα παραπάνω καταστήματα.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Destiny 2 και την Collector’s Edition. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Περισσότερα Εδω